Sójový Protein
Související produkty
Detailní popis produktu
Je zdrojem na výrobu sójových proteinů jsou sójové boby, z nichž se rozmělňováním vytváří mouka. Tato mouka je však stále bohatá na tuky a sacharidy spolu s proteiny, proto se z nich pomocí koncentrace a následně speciálních technik izolují právě jen proteiny. Stupeň izolace proteinů a použitá technika předurčují protein na další použití.
Při výrobě se používá louhování sóji, díky čemuž se z něj odstraňují sacharidy a zvyšuje se poměr glutaminu a argininu. Je vhodný pro vegetariány nebo ty, kteří prostě nechtějí v rámci nabírání svalové hmoty přijímat produkty živočišného původu. Ideální použití sójového proteinu je v nízkokalorických redukčních dietách - díky téměř nulovému obsahu tuků a sacharidů.
Výhody a účinky?
- má 92% podíl bílkovin
- má vysoký obsah glutaminu, argininu a BCAA
- má nízký obsah tuku a sacharidů
- vhodný pro vegetariány a lidi s laktózovou intolerancí
- ideální i do redukční diety
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vegan |
---|---|
Účinek na: | růstový hormon, růst svalů, hubnutí, vyrýsování, rozpad svalů, jojo efekt |
Forma: | prášek |
? Dávkování: | 15 g proteinu |
? Složení: | izolát sójového proteinu |
? Balení: | 315g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Princezny naše, všichni víme, že každej vocas maká hlavně kvůli Vám – a tak to má být! 💃
Ale kdo myslí na to, co by udělalo radost Vám? No jasně, my! Zavděčit se Vám je výzva, ale my ji bereme s úsměvem. Tak mrkněte níž, vyberte něco, co vám sedne, a šup s tím do košíku!
P.S.: Hele, vocasu, nesmutni – tyhle věci klidně jedou i na tebe. Tak šup, fofrem nakupuj, ať nejsi za saláma! 😄