Ovocný cukr (Fruktóza)
Související produkty
Detailní popis produktu
Jedná se o významný monosacharid (fruktóza, levulóza nebo také ovocný cukr), který se přirozeně vyskytuje v přírodě a jejím nejznámějším zdrojem je zralé ovoce a včelí med. Společně s dextrózou tvoří základní složku běžného cukru. Je nejrychlejším zdrojem energie nejen pro sportovce, ale i těžce pracující a děti.
PS: Pokud chcete nějaký "sachariďák, gainer" tak žádný nekupujte, jsou to jen vyhozený peníze! Když si dáte dextrózu (hroznový cukr) a fruktózu (ovocný cukr) v poměru 3 : 1 (dextróza : fruktóza) tak máte rychle vstřebatelný "sachariďák, gainer" za pár korun a hromadu!
Výhody a účinky?
- je to rychlý zdroj energie
- má nízký glykemický index
- má sladivost o 30 % vyšší než cukr
- vhodné sladidlo
- játra ji účinně přeměňují na glykogen
- jednoduše se rozmíchá
- je levotočivá, sladší než dextróza (hroznový cukr)
- je vhodná při jakékoliv sportovní aktivitě (jiný mechanismus vstřebávání)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Předtréninkové |
---|---|
Účinek na: | energie, koncentrace |
Forma: | prášek |
? Dávkování: | 20 g |
? Složení: | fruktóza |
? Balení: | 300g |
5,0
3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
W
M. Wesley
Ovocný cukr (fruktóza).Vhodný pro diabetiky,sportovce má nízký glikemický index a oproti klasickému řepnému cukru je sladší.
5
VM
Vlastik Misak
Obchudek doporucuji. Vlastik Brno
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.